Over Digimeester

Mijn naam is Martijn van Santen en ik ben werkzaam op Obs Ter Borch in Eelderwolde (Drenthe). Ik geef les aan groep 8 en maak in mijn lessen dagelijks gebruik van het digitaal schoolbord, de IPad/tablet en mobiele telefoon. 

In 2005 heb ik op een van mijn vorige scholen (Obs Togtemaar in Bedum) het digitaal schoolbord geïntroduceerd. Ik heb toen zelf ondervonden welke vraagstukken dit met zich meebrengt; Welke afwegingen maak je bij de aanschaf? Welke borden zijn er? Wat zijn de verschillen in software? Hoe ICT vaardig is het team?

Ik ben sinds 2004 ICT-coördinator en heb daardoor een goed beeld gekregen waar de hiaten zitten.

Sinds 4 jaar geef ik als Digimeester trainingen aan leerkrachten in het gebruik van het digibord en de tablet. Ik weet wat de praktijk vraagt en kan u daarom praktische oplossingen en ondersteuning bieden. Ik beschik over kennis van de meest voorkomende digiborden (Prowise, Activboard, Heutink-bord, Focus bord, Starboard) en tablets. Sinds oktober 2014 ben ik tevens gecertificeerd Prowise-trainer. Momenteel verzorg ik cursussen voor scholen binnen de onderwijsstichting SOOOG en Friesland College.

Ons laatste nieuws
Ouders willen modernisering onderwijs
Ouders willen modernisering onderwijs
Kinderen van groep 4b van basisschool de Kraanvogel in Almere oefenen alvast om deze week de slim...
Lees verder ...
Neem contact met ons op
Digimeester
 
 
Tel:06-15056581
info@digimeester.eu